Nikola Černá v souboji s Tamarou Hašovou. Černá se nyní vrátila do Vítkovic, kterým dělá Hašová kondiční trenérku. Foto: Martin Flousek - xflorbal.cz
15. 7. 2014 Extraliga žen (2) KOMENTÁŘŮ

Koleno vystavilo Hašové švýcarskou stopku. Florbalovou budoucnost neřeším, říká

 



Tamara Hašová má v posledních měsících obrovskou smůlu. Nejprve přišla kvůli přetrženým vazům v levém koleni o Superfinále v barvách Vítkovic, poté absolvovala neúspěšné tažení za medailí na mistrovství světa žen, aby vzápětí sledovala v barvách Herbadentu, kterak její kmenové Vítkovice slaví titul. Svůj kalich hořkosti si před pár dny vypila do dna, když si na Akademických hrách přetrhla vazy ve druhém koleni, což ji stálo angažmá ve švýcarském Zugu.

Vypadá to, že smůla našla v Tamaře Hašové novou múzu. „Hrála jsem v Liberci na Akademických hrách a vyhodilo se mi koleno, hned jsem věděla, že je to špatně, jelikož už se mi to bohužel v minulosti stalo na druhém,“ popisuje své zranění.

Vážné zranění zmařilo její odchod do Švýcarska. „S Zugem jsem byla již víceméně domluvená, stačilo už jen podepsat, také práce už téměř byla,“ říká útočnice, jejíž hlavní předností jsou rychlé nohy s tím, že v zemi helvétského kříže měla působit jako au – pair. „V těchto dnech jsem tam měla jet na poznávanou, ale bohužel…,“ povzdechla si.

Florbal tak musel jít stranou. „V těchto dnech florbalovou budoucnost neřeším, protože ještě nemám známý ani termín operace, takže nemůžu odhadnout svůj návrat,“ říká Hašová s tím, že do konce roku nezmění klubovou příslušnost, zůstane tak hráčkou Vítkovic, protože v Herbadentu pouze hostovala.

Je tak předčasné vyvozovat, jaká bude budoucnost dvaadvacetileté florbalistky. „Uvidíme, kdy a v jakém rozpoložení se dám do pořádku, nemá cenu dělat ukvapené závěry, budoucnost nechci řešit, protože nevím, jaká bude,“ uzavírá Tamara Hašová.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*