22. 2. 2012 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Petr Kožušník se vrátil do Zugu

 



Zug United se připravil ve švýcarské lize na záchranářské práce důkladně. I když United získali v základní části pouhé 3 body, v sérii o udržení vedou nad Usterem už 2:0 na zápasy. Další psychickou vzpruhou je pro tým návrat bývalé opory Petra Kožušníka.

Někteří diváci v Zugu asi byli překvapeni. Petr Kožušník, který loni dotáhl United ze 2. ligy do elitní soutěže, před sezonou oznámil přerušení kariéry. Chtěl studovat a cestovat. Spekulovalo se dokonce i o tom, že by mohl sezonu dohrát v české extralize.

Nakonec se ale šikovný forvard zase na chvilku vrátil do Švýcarska. V prvním zápase o záchranu chyběl. Ve druhém, v domácím prostředí, ale už byl na střídačce a připravený do hry. V kondici se udržoval společně s týmem Bulldogs Brno. „Petr byl v minulé sezoně jedním z našich klíčových hráčů. Vedle nesporných hráčských kvalit jsou pro nás přínosem i jeho bohaté zkušenosti,“ cení si návratu opory vedoucí týmu Lorenz Muchenberger.

Zugu chybí k záchraně vyhrát 2 zápasy, sérii s Usterem začal výborně, vítězství 12:2 a 9:3 jen dokumentují momentální pohodu v týmu.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*