Po středečním večeru je jasné, že soupeřem střešovického Tatranu v následujících dnech budou florbalisté Mladé Boleslavi. Již jednou se Sokolu letos mistra porazit podařilo, přesto je obránce Tatranu Miroslav Hanzlík rád, že semifinalovým soupeřem budou jeho týmu právě Středočeši.

23. 3. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Hanzlík hraje poslední play-off

 



Já jsem ve středu v hledišti byl. Opravdu jsem ten zápas prožíval a přál jsem Mladé Boleslavi. Pro nás je rozhodně lepší, že nemusíme cestovat na druhý konec republiky. Určitě tím ušetříme síly.

Ale pozor, Future byl také favorit a na Mladé Boleslavi si jeho hráči vylámali zuby…
Je to moje poslední sezóna, chtěl bych se samozřejmě rozloučit na vrcholu, tedy prvním místem. Rozloučení by to bylo asi pěkné, ale čeká nás je ještě dlouhá cesta a nezáleží jenom na mě. Florbal je kolektivní hra. Takže, jeden za všechny, všichni za jednoho, jinak to nejde.

Kde je důvod tvého rozhodnutí skončit? Stále jsi považován za jednoho z nejlepších hráčú extraligy.
Ale už mě všechno bolí a není jednoduché v mém věku obětovat všechnu dovolenou jen a jen florbalu. Po těch čtrnácti letech je toho opravdu dost.

Znamená to tedy definitivně, že do další sezóny už nenastoupíš?
Určitě ne. Potřebuji volno a už je toho na mě moc. Není to jen o trénovaní. Abych se udržel alespoň v normální kondici, musím trénovat navíc. Jinak třicátník mladým stačit nemůže.

Blíží se ale mistrovství světa v domácím prostředí. Patřil si k základním a spolehlivým hráčům reprezentace. To není motivací vydržet ještě sezónu a zahrát si šampionát před domácím publikem? Možná bys mohl vypustit příští sezónu a na rok 2008 koncentrovat všechny své síly.
Nene, už jsem rozhodnutý. Pokud jsem se rozhodl skončit, tak už bych se zpátky těžko dostával. Kdyby byla pauza, tak to asi už nerozeběhnu. Ale klidně to mistrovství budu komentovat 🙂 .


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*