27. 9. 2012 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Panteři poprvé v historii v čele extraligy. V derby vyrabovali Brno

 



Moravské derby jak má být! V duelu Brna s Otrokovicemi se 2x měnil vedoucí tým, nakonec padlo 14 gólů. A poprvé ve vzájemném měření sil vyhráli hosté. Panteři udolali Buldoky 9:5.

Otrokovice už se v extralize zabydlely naplno. Což předvedly i v Brně. V souboji s Buldoky vedly 3:1 a nezaskočil je ani zvrat skóre na 3:4. Hlavně díky výkonu v poslední třetině si nakonec odvezly ze hřiště rivala 3 body.

Dlouho trvalo Buldokům, než se rozjeli. Publikum ve staré brněnské hale čekalo na gólovou explozi domácího týmu až na konec 2. třetiny. Odpovědnost na sebe vzali ti nejzkušenější. Když se nepodařilo odpovědět na dvoubrankový náskok Panterů v přesilovce, natáhl Luděk Ondráček a tečovaná střela doplachtila za Krkošku.

Vyrovnání vykouzlil zničehonic Ondřej Fabián, perfektní střela zápěstím překvapila všechny, i otrokovického gólmana. Jenže domácí celek v poslední části nepochopitelně polevil. Namísto, aby zasadil Panterům rozhodující úder, nechal opět hosty vrátit se do zápasu. Pohotová zakončení Sovjáka a Vaňka dostaly Otrokovice znovu do vedení.

A hosté dokázali odpovědět i na další Fabiánův gól. Bývalý kapitán týmu Martin Krkoška zůstal sám před brankovištěm Brna a překonal Kejíka pošesté. Brno nevyužilo přesilovku a nakonec mu nevyšla ani závěrečná power play, ve které 3x inkasovalo.

Buldoci stále tápou u dna tabulky bez bodu, zato Otrokovice jsou po 3 kolech 100procentní a v průběžné tabulce v čele. Poprvé v historii!

Výsledek – 3. kolo:
Bulldogs Brno – Panthers Otrokovice 5:9 (1:1, 3:2, 1:6)
Branky a nahrávky:
18. Kadlec (Koutný), 33. Ondráček (Fabián), 34. Fabián (Kočí), 39. Ondráček (Fabián), 50. Fabián (Ondráček) – 5. Kořený (Sovják), 26. Ťopek (Koňařík), 28. Večeřa (Vaněk), 44. Sovják (Petřík), 47. Vaněk, 52. M. Krkoška (Večeřa), 59. Nagy, 59. Koňařík (Sovják), 60. Koňařík (J. Krkoška). Rozhodčí: K. Sojka, T. Sojka. Vyloučení: 2:2. Využití: 1:1. Diváci: 374.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*