Nadprůměrná extraligová návštěva ve vinohradské hale viděla v sobotu v podvečer podprůměrný neextraligový florbal. Hlediště bylo z velké míry zaplněno hráči nejvyšší soutěže, čekajícími na definitivní rozhodnutí o jejím posledním účastníkovi.
19. 4. 2008 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice odvrátily konec v extralize

 



Hra „nahoru-dolů“ postrádající systém na jedné i druhé straně, byla plná osobních soubojů, teatrálního poplácávání rozhodčích a nakonec i pardubických „hvězd“. Hosté, kteří před utkáním navnadili soupeře svojí „kampaní“ o zmaru a nedodstatku klíčových hráčů, přijeli v plné síle. Sparta možná podlehla lehkému uspokojení a jestliže byla v předešlých dvou duelech lepším týmem, včera její hra působila velice bezzubě a na každý gól se tak pražský tým hodně nadřel.


Pardubice si v první třetině vypracovaly rozhodující dvoubrankový náskok, který dokázaly ve třetí třetině ještě navýšit až na konečný výsledek 7:3. Klíčovou postavou hostujicího týmu se opět ukázal jeho kapitán Martin Zozulák, který se podílel celkem na čtyřech gólech. V dresu Sparty jistě zaujal Jan Rossler, pro Spartu ve včerejším utkání důležitá osobnost v obraně i v rozehrávce.

Foto: Vojtěch Žilka


Autor: Vojta Žilka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*