21. 11. 2012 Superliga (17) KOMENTÁŘŮ

Zápas Vítkovice – Chodov odložen, oba týmy sužují absence

 



Zápas mezi Vítkovicemi a Chodovem, jenž se měl odehrát tuto neděli v ostravské sportovní hale Dubina, se odkládá na neurčitý termín po světovém šampionátu. Důvodem je absence několika klíčových hráčů na obou stranách, a tak se týmy v zájmu zachování prestižnosti vzájemného střetnutí dohodly na tomto řešení.

„Zápas 11.kola extraligy 1. SC WOOW Vítkovice – TJ JM Pedro Perez Chodov je odložen na zatím nespecifikovaný termín po mistrovství světa,“ objevilo se včera na internetových stránkách moravského klubu.

Důvodem odkladu tohoto zápasu jsou rozsáhlé absence na obou stranách, způsobené především soustředěním české reprezentace. Vítkovice by se v  zápase musely obejít bez Petra Kološe, Martina Tokoše a Patrika Suchánka. Naopak Chodov postrádá reprezentanta Matěje Jendrišáka a zranění trápí dalšího šikovného útočníka Patrika Dóžu.

Kromě extraligového zápasu Vítkovice odložily i svůj pohárový duel. V rámci čtvrtfinálové skupiny měly absolvovat zápas s Ostravou, duel ale přeložily na 12. prosince.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*