27. 12. 2012 Superliga (11) KOMENTÁŘŮ

Dnes ještě hrát nemůžu, to se nehodí, říká Ondřej Vašíček

 



Ondřej Vašíček nahlásil návrat mezi florbalové mantinely. Příležitost pro návrat se nabízí: ostravské derby po vánočních svátcích. Však byl také jedním z hlavních aktérů videopozvánky.

Zatím ale Vašíček na sebe vzal pouze roli muže, který na prestižní souboj diváky zve. Na natáčení vzpomíná s úsměvem, něco podobného absolvoval vlastně poprvé.

„Bylo to zajímavé, mohli jsme využít reálného ringu, připravila si nás vizážistka a pak si nás vzali do parády fotograf s kameramanem,“ směje se.

Při televizním derby a posledním extraligovém utkání roku 2012 ale usedne do hlediště mezi obecenstvo.

„Pískal jsem nedávno pohárový zápas ještě jako rozhodčí. Takže teď nemohu nastoupit jako hráč proti Vítkovicím, to se prostě nehodí,“
vysvětluje.

Ale ani příprava na comeback neprobíhala úplně hladce. „V přípravě jsem si dvakrát po sobě natáhl stehenní sval a nechci riskovat vážnější zranění,“ vysvětluje.

Návrat na extraligové hřiště má ale Ondřej Vašíček stále v plánu. „Snad budu Hečisovi rovnocenným partnerem aspoň v rozích a před brankou v nějakém dalším derby v play-off či v superfinále,“ věří v další setkání.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Floyd napsal:

    Celé to je postavené na hlavu. Na derby zve frajer co dělá rozhodčího, herně na to už mít nebude a ještě to že nenastoupí zdůvodňuje hlavně tím, „že by se to nehodilo“. Tady se nehodí více věcí, ale snad bude mít Smeták rozum když už ho nemá vedení FBC. Taková šaškárna která se týká extraligy může být snad jen v našem florbale. Nedovedu si to představit na ůrovni extraligy v jiných kolektivních sportech aby se tam vracel nějaký namistrovaný rozhodčí.

    • Pet napsal:

      Nechápu jak můžeš soudit někoho aniž bys ho viděl hrát!!! Tebe Floyde strčí do kapsy i po těch letech co „jen“ pískal. A to kdy nastoupí je uplně jedno. V Play off si budeš trhat vlasy cos to tu plkal za žvásty. Jen je škoda, že extraliga přijde na čas o jednoho z nejlepších rozhodčích.

      • Floyd napsal:

        1. FBC ještě není v play off a není nikde psáno že bude.
        2. Mám pocit že Vašíčel v letošním ročníku extraligu nepískal, nevím to ale jistě protože mě rozhodčí nezajímají.
        3. Mne strčí do kapsy každý kdo hrál nebo hraje florbal na určité úrovni, jsem jen fanda.
        4.Nech si ty žvásty o žvástech, protože každý klub má pracovat koncepčně, zabudovat juniory a netahat do A týmu frajera co si chce ještě něco dokázat a určitě nebude pro mladé přínosem. Na zvýšení ega by stačilo Béčko ve třetí lize.

  • honza napsal:

    ano skoro souhlasím , ale ať on sám ukáže jestli na to má na hřišti bud bude za šaška nebo za hrdinu tak to je, ale šanci by určitě měli dostat jiní…trochu divné

  • Peťko Popel napsal:

    Jaks řeks flojde, naprostej souhlas..

  • Petr Čuhel napsal:

    Podle mě se tímto Váša odepsal jako extraligový rozhodčí na hodně dlouho..jestli ne, tak to není už fakt normální

  • H. napsal:

    přesně jak píše pan Čuhel, modla zdejších diskuzí, která je většinou úplně mimo, ale tentokrát se trefil do černého

  • ;) napsal:

    Neni vhodne jo:-D neni vhodne piskat zapasy a pak jit hrat a pak s klukama chlastat na akcich a piskat jim zapasy;) je toho trosku vice ale to asi lidi nevidi;)

  • fanda napsal:

    osobně to celé považuji za maškarádu – podle mě jej vyučí 9 juniorů z 10

  • ZADAR napsal:

    posral se z Hečise 😉

Napsat komentář

*