26. 2. 2013 Superliga (6) KOMENTÁŘŮ

Soupeřům z elitní čtyřky máme co vracet, hlásí před posledním kolem Pražák

 



Chodov o víkendu prohrál důležitý zápas s Tatranem a jeho hráči už vědí, že se umístí nejlépe druzí. Nyní se však nachází na čtvrté příčce a boj o tu druhou bude hodně tuhý. Pražany čeká duel s prvními Vítkovicemi. A Chodovští mohou paradoxně nahrát svému poslednímu přemožiteli ze Střešovic, kterým ještě jde o první místo.Zápas Chodova s Tatranem rozhodla nepovedená první třetina ze strany domácích. „To bylo rozhodující. Špatně jsme bránili soupeřovy brejky. Ve třetí třetině jsme Tatran už skoro k ničemu nepustili, ale neproměňovali jsme šance,“ žehral nad nevyužitými gólovými příležitostmi útočník z elitní lajny Petr Pražák.

Ten se v lednu na hřiště vrátil po kratší pauze, ale ihned zapadl zpátky do elitní pětice. „Myslím, že naší lajně to klape. I proti Tatranu jsme nehráli špatně, ale soupeř prostě proměnil skoro všechny své šance,“ vrátil se ještě jednou k nedělní porážce.

Chodov dokázal z elitní čtveřice porazit v prodloužení v rámci Severské výzvy Tatran a na domácí půdě si vyšlápl na Boleslav. Zbylá utkání s elitními týmy Chodovští prohráli. „Sebevědomí nám to nenabourává. Naopak, máme jim co vracet. Uvidíme ještě teď, co předvedeme s Vítkovicemi,“ vyhlíží duel posledního kola s vedoucím týmem.

Chodov ještě může skončit za určitých okolností na druhé příčce. Naopak ale může také pomoci do čela střešovickému Tatranu. Když porazí Vítkovice a Střešovičtí budou brát tři body proti Otrokovicím, vítězem základní části se stane právě Tatran.

„Chceme se intenzivně připravit na Vítkovice. Na přípravu na play off ještě bude čas. Je potřeba uhrát co nejlepší výsledek,“ dodává na závěr a nedává prostor spekulacím.

 

Konečné umístění Chodova:
Druhé místo – v případě vítězství nad Vítkovicemi, klopýtnutí Mladé Boleslavi na půdě Sparty a prohry Tatranu doma s Otrokovicemi se Chodov posune na konečné druhé místo.

Třetí místo – Chodov by musel v posledním kole pro zisk třetího místa získat minimálně o bod víc než Boleslav. V případě, že by Boleslav zvítězila, Chodovští musí vyhrát za tři body a doufat v zaváhání Tatranu.

Čtvrté místo – v případě, že Boleslav i Tatran zvládnou své zápasy, nepomůže Chodovu ani výhra nad Vítkovicemi a skončí na čtvrté příčce. Chodovští skončí s jistotou čtvrtí rovněž v případě, když zápas s Vítkovicemi prohrají.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Miro napsal:

    Ve třetí třetině Tatran k ničemu nepustili? Vždyť to museli neuvěřitelně otevřít, tatranští kolikrát byli sami před Barákem a těch šancí tam měli asi bambilion (viz sestřih šancí videa na Chodovském facebooku) 😀

  • Volon napsal:

    Tak Chodov ma vzdycky podobne reci a pritom hraje s elitni ctyrku suverene nejhur. V tom sestrihu je navic jasne videt nepochopitelne neuznany gol Marka Vavry pro vysokou. V tu chvili by Tatran zvysoval uz na 6:1 a bylo by nejspis po zapase. Naopak rozhodci Chodov vratili nesmyslne do hry uznanim Prazakova golu, kde ho vstrelil tak, ze nemel ani jednu nohu na zemi a jeste to trefoval vysokou. Vse je krasne videu. Opravdu miluju tyhle silne reci. Kdyby odesli se stejnym debaklem jak proti Bolce, tak by nemohli rict ani prd. Sem zvedavej co zas budou prohlasovat az dostanou nadilku od Vitkovic..

    • Mira napsal:

      Nicméně jedinou letošní trofej má zatím Chodov.
      Nejsem jeho fanoušek jen se dívám na fakta!

      • Fant napsal:

        Ano, velmi prestizni trofej, o kterou si vsichni perou jako lev. Asi jako v Ondrasovka cupu.

        • david napsal:

          Je to druhá nejprestižnější soutěž v prostředí ryze českého florbalu. Pouze tvůj problém, že jí neuznáváš.

  • xm napsal:

    jasna 2, Chodov na to nema, finale tradicni

Napsat komentář

*