7. 3. 2013 Superliga (26) KOMENTÁŘŮ

Mohlo to dopadnout jakkoli. Teď vyhrál šťastnější, ví Petr Novotný

 



Play off začalo a první vítězství patří Billy Boys. V úvodním čtvrtfinále v Mladé Boleslavi ale bylo patrné, že zrovna Středočeši a Panthers se atmosférou vyřazovacích bojů ještě chvíli budou prát.

Mladá Boleslav čekala na vítězství v play off skoro tři roky, Otrokovice čekají nadále. Nervózní utkání plné chyb nakonec rozhodlo prodloužení. Domácí tým nedokázal udržet dvoubrankový náskok a v prodloužení vyhrál jen díky pohotové střele Jaromíra Ekla. Relativně šťastný gól ale dal týmu Billy Boys přece jen výhodu do dalších zápasů.

„Viděl jsem to tak, že jsem to moc nezvládli. Nepředvedli jsme dobrý výkon. Nechali jsme hrát s balonema a neproměňovali jsme šance,“ říkal kapitán domácích Petr Novotný.

„Dneska to mohlo dopadnou jakkoli a vyhrál šťastnější a takhle tu sérii určitě hrát nechceme,“ ví lídr Středočechů.

Trenéra Otrokovic Dana Foltu musela mrzet krátká pasáž ve druhé třetině, kdy jeho celek promarnil vedení při vlastní přesilovce. Namísto odskočení z 2:3 na 2:4 bylo brzy srovnáno a Panteři se svěšenými hlavami dokonce dostali tři góly v řadě. „Zápas jsme si prohráli ve druhé třetině. Z přesilovek se musí dávat góly a ne dostávat,“ výstižně popsal klíčový okamžik zápasu Folta.

Otrokovická radost po vyrovnání na 5:5

Otrokovická radost po vyrovnání na 5:5

A musel uznat, že jeho tým srazil do kolen zejména dlouhán Jaromír Ekl. Forvard domácích nejen že dal rozhodující gól v prodloužení, ale právě v oslabení vyvezl přes tři hráče míček na polovinu Otrokovic a vyzval Josefa Pluhaře ke skórování.

„Bylo to hodně vyrovnané. Otrokovice otáčely, my jsme otáčeli. Zaplaťpámbu za ten gól v prodloužení,“ ulevil si Ekl. Před rozhodujícím momentem zápasu vůbec nepřemýšlel. „Jenom jsem vystřelil na bránu, prostě jsem jí chtěl trefit,“ přiznal mladoboleslavský střelec.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ
TELEVIZE PRVNIBOLESLAVSKA.CZ

Mladá Boleslav vede nad Pantery 1:0 na zápasy, ale podle prvních indicií zřejmě bude mít se svým soupeřem velkou práci a vypadá to, že tato čtvrtfinálová série může trvat více, než čtyři utkání.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • dfafe napsal:

    Hovado, za to nakopnutí Vanka by si letos už nemel zahrát, nebo by mu mely být hnáty zlámany

    • Jirka napsal:

      Souhlas….a ještě k tomu je Boleslav ubrečená…uplakánci…hlavně bratři Bouškové a Novotný….

      • Jiří napsal:

        Jiří,kde do tebe naboural tento UPLAKANECKÝ blábol.Vášemu houževnatému týmu, bych přál fanoušky,které si zaslouží.Díky, takyJirka

  • xDDD napsal:

    Přesně tak krypl jen ať nejezdí do Ostravy na Dubinu…

  • Alt napsal:

    Bude se ten jeho zakrok na CK nejak dal resit? To je jasne na disciplinarku!!!!

  • fanda napsal:

    zákrok novotného na vaňka je jednoznačně na disciplinárku – jestli svaz nebude potírat takové čuňačinky, můžete se dočkat daleko horších věcí

    • Jasemusi napsal:

      Sám seš disciplinárka… Miluju tyhle chytráky a polovina z vás florbal nikdy nehrála.. Bangovi nebudeš nikdy sahat ani po kotníky ty zgrble

      • AnčaDlanča napsal:

        Fauly na Vaňka se prej nepískaj.. protože zákroky proti zbytečnejm lidem nejsou trestně postižitelné 🙂
        Možná bych mu ještě přidal..

      • Lev napsal:

        Kde dochází argumenty přichází na řadu nadávky…

        Provinil se? Provinil, byl potrestán? Nebyl.. Měl by být potrestán? Zcela určitě , tohle si hráč nemůže na téhle úrovni dovolit…

        • tvujdeda napsal:

          Nikdo nevi, co tomu predchazelo, tak si nech ty svoje moudra pro svoji starou a utikej to jeste nahlasit na unii, ze by meli Novotnyho dat na retezy, protoze je vlastne uplnej magor a udela to v pristim zapase znova a zlame Vankovi hnaty 🙂

      • fanda napsal:

        já zase miluji idioty, kteří z jedné věty poznají, že jsem nikdy nehrál florbal…
        ta jsi génius

      • fanda napsal:

        na rozdíl od tebe má novotný ještě mezi nohama koule, zákrok uznal jako unfair a omluvil se za něj, ty chytráku…

  • :D napsal:

    udělal to nenápadně.. provokace Vaňkovi vyšla, ale Novotný ukázal, že když zákeřně tak nenápadně (nebýt TV nikdo tu nic neřeší ) :))

  • Furchy napsal:

    Lepší než nějaká poblblá DK by bylo to řešit jak v NHL. Hned by na něj vlítl nějakej zlej muž a vyřídil si to s ním ručně…

    • brneni napsal:

      Tak to dopadne kdyz to nebude resit disciplinarka… myslim, ze novotny je mega hrac, ale nehlede na jeho florbalove kvality tohle musi byt potrestano…
      suma sumarum rozhodcim par dulezitych veci uteklo, ale myslim, ze pomyslne misky vah jsou tak napul‘
      nepravem vylouceny novotny, nevylouceny novotny za ten kop, nevylouceny tusim studeny, ktery sesrotoval uhrinovskeho (dostal napomenuti pritom 2x stejny faul), nepisknuta dvojka za sekeru v zacatku utkani, neuznany gol (tady bych se ale zastal rozhodcich, to bylo tezke poznat i ze spomalenych zaberu a pokud si nebyl jisty tak spravne neuznal)

      • Sencor napsal:

        Novotný dostal dvojku naprosto správně.

        • brneni napsal:

          podle me trefil jen balonek v momente kdy utocici hrac se naprahl ke strele… ale je pravda ze stejne to pak piskli i na opacnout stranu (tusim janca trefil micek) ale bez dvojky…

  • P.T. napsal:

    všichni tady řešíte (hodně zaujatě) hráče Boleslavi, ale kdo z vás třeba viděl v herním čase 18:30 první třetiny zákrok hráče Otrokovic č.17 na hráče Boleslavi č.96, kdy ho bodl koncem hole do zad? Neměla by ta vaše DK řešit třeba i tohle? Možná daleko zákeřnější věc, než na jakou tady nadáváte u Novotného?

    • Honza D. napsal:

      V čase 18:30 krosček – jasná věc, ale ne bodnutí. V zápalu boje, hráči byli pořád v kontaktu. Že to mělo být písknutý je bez diskuze, ale jestli to chcete srovnávat s napadením nic netušícího hráče zezadu, navíc v přerušené hře tak jste trochu mimo. Myslím, že většině těch, kteří volají po potrestání Novotného, vadí, právě ta zákeřnost zákroku víc, než zákrok samotný. Sám považuju Novotného za špičkového hráče, ale teď u mě po lidské stránce dost klesnul.

      • tony napsal:

        Ne bodnutí? Krosček je úder tyčí té hokejky, tohle byla krátká svižná koncem hole, kdyby ten hráč Boleslavi zůstal ležet, měla by ČT čas to párkrát zopakovat, takhle se to celkem přešlo, škoda..

  • Sníh napsal:

    Je to zábavné jak si florbal pořád hraje na přátelský a férový sport, který je lepší než všechny ostatní dohromady. Pak si takhle jednou zapnete zápas Extraligy a hráči se tam mimo hru kopají do stehen, bodají hokejkama do žeber (viz výše) dávají si krosčeky (Vaňkova odveta na P. Boušku pár minut zákroku Novotného) apod. Co se asi musí odehrávat v těch zápasech, které v televizi nejsou.

    • oligarcha napsal:

      ve ktere minute je ten zakrok? Nechci se koukat na celej zapas. Nicmene Vanka si pamatuju jeste kdyz hral za chodov a rozhodne to neni kvuli jeho hernim kvalitam ci mimoradne krase. Takze at uz mu Novotny provedl jakoukoliv zakernost, ja mu to preju (karma je sv*ne)

  • Xyz napsal:

    Na konkurencnich strankach se Novotny k cele zalezitosti vyjadruje, kdo chce, dohleda si;-)

  • fanda napsal:

    na florbalmag se novotný k celému incidentu vyjádřil a uznal svoji chybu – to jenom pro zdejší, nenapravitelné dementy, kteří dokáží obhajovat neobhajitelné… novotný na rozdíl od vás ukázal, že má koule a dokázal přiznat pochybení, za tuhle omluvu má u mě naopak plus bod a respekt. nezbývá než si přát, aby se nic podobného neopakovalo…

  • souhlas napsal:

    citim to stejne, novotny udelal picovinu, ale jako chlap rekl, ze to vi a omlouva se za ni, videl jsem spoustu jinych velkych frajeru udelat horsi veci (ne v tv)ú a delat, ze jsou ve vsem nevine.
    nemusi mi byt extra sympaticky, ale tohle beru….
    tvrdit, ze dela takove veci casto je trochu mimo, myslim si, hraje tu ligu snad 10 let a krome tohohle se mluvi jen o te veci s tomasikem, ktera ale podle me a nakonec i vitkovic a tomasika byla spise nestastna a novotny ji neudelal naschval, pokud si dobre pamatuju.
    budu dal fandit vitkovicim a v tehle serii otrokovicim, ale tim to pro me konci. vitek!

  • Jasemusi napsal:

    zakrok ro sice ferovej nebyl, ale mne vytocilo, jak tu je kazdy hrdinou a do oci Novotnymu nikdo nic nereknete.. Tak se proberte fesaci, protoze tady je vas nazor akorat k smichu 😉 Hlavne kdyz to neni vase vec.. takze se Fando starej o sebe a trenuj, at si nekdy taky zahrajes v extralize :* 😀

Napsat komentář

*