28. 3. 2013 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Spasí Spartu Králův Dvůr? Nejhorší je, sestoupit v baráži, ví Jan Marvánek

 



Sparta má před sebou další měsíc florbalu. A ne ledajakého, záchranářské práce nikdo nemiluje. Přitom stačilo dokonat obrat a vyhrát doma v pátém utkání. Jenže jedinou gólovou akci vymyslel zadák Jan Marvánek. Zbytek týmu se nedokázal prosadit.

Jan Marvánek letos okusil i pocit reprezentanta. Ve Spartě patří k těm, na koho je spoleh, a to nejen směrem dozadu. Jenže tentokrát to podle něj bylo s dobýváním liberecké branky hodně obtížné.

„Shořeli jsme na tom, že Liberec hrál mnohem pasivněji, než doma. Nám se do toho hrálo mnohem hůř, než v těch zápasech, kdy jsme to u nich vraceli,“ přemýšlí opora Sparty.

Jediná radost pro fanoušky přišla právě po jeho akci. „Udělal jsme tam nějakou otočku a Ondra Svatoš to pak tečoval do brány. Ale jinak to bylo hrozně těžký. Asi nám chybělo udělat nějaké překvapivé věci,“ říká Marvánek.

Sparta tak opět musí do dalších bojů. „Zatím to vypadá, jak ty dva roky zpátky. Musíme hlavně v sobotu zvládnout ty dva zápasy s Havířovem, ne jak jsme to zahráli teď s Libercem,“ vědí sparťané.

Jedna věc ale bude jiná a možná pomůže. „Budeme hrát v Králově Dvoře, protože tady se hraje celý víkend házená. Ale my tady na Podvinném Mlýnu asi poslední dobou asi ani hrát moc neumíme. V Králově Dvoře jsme hráli loni finále první ligy a oba zápasy jsme vyhráli, tak se nám to snad povede znova,“ věří sparťanský bek. „Snad to zvládneme, co nám zbývá… Nejhorší konec je, sestoupit v baráži,“ ví Jan Marvánek.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*