23. 1. 2014 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Tatran si na Chodově řekl o první místo, derby vyhrál 7:6

 



Tatran ovládl i druhý vzájemný duel s Chodovem, tentokráte se ale na výhru pořádně nadřel. Ačkoliv Střešovičtí několikrát svému soupeři odskočili, Chodov se vždy dokázal vzchopit a lídrovi tabulky ještě dokázal zkomplikovat situaci. Na vyrovnání však i kvůli skvělému Rebrovi nedosáhl.

Tatran sice inkasoval jako první, Fialův gól z protiútoku však lídra tabulky pouze vyprovokoval k poctivé a precizní hře. Střešovice do konce úvodní části stihly otočit utkání z 0:1 na 3:1.

Hlavně dvě slepené branky Marka Vávry a Fridricha, které padly v rozmezí 21 sekund, vzaly domácímu Chodovu hodně sebevědomí.

Tatran držel otěže zápasu i ve druhé části. Nutno podotknout, že Chodovští svému soupeři situaci ulehčili, nabídli mu dvě přesilovky, což Tatran chladnokrevně potrestal.

Teprve za stavu 1:5 a po stažení chodovské hry na dvě formace začal být tým z Jižního Města opět nebezpečný a úspěšné zásahy Ondruška ho vrátily zpět do hry.

Chodov pak nezlomily ani další dvě trefy Jana Natova a opět se dokázal vzchopit. Nejprve snížil Mikeš, po něm přidal svou branku i Jendrišák a kontaktní gól zařídil 12 minut před koncem Bouša.

Domácí v závěru zkusili power play, Tatran však nakonec i díky skvělému Rebrovi tři body uhájil. Chodovu nepomohl k výhře ani Tomáš Sýkora, který do utkání naskočil z marodky a nakonec odehrál celý zápas.

STATISTIKA A HODNOCENÍ HRÁČŮ
CHODOV – TATRAN 6:7


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • fousek napsal:

    srdce diváka snad zaplesalo, utkání bohaté na branky a z dramatickými zvraty jistě potěší. horší to je z pohledu trenérů, zasvěcených fandů a odborníků. ti museli včera kroutit hlavami, dva týmy absolutní špičky nabité reprezentanty předváděli podle mého názoru hru plnou fatálních chyb, indivudálních selhání, kolektivně zmatenou a vedenou ze strany některých hráčů za jediným cílem – získat body do individuálních statistik.

Napsat komentář

*