24. 2. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Asi se nás Džejkob bál, směje se Adam Růžek. Boleslav musí, my můžeme, říká kapitán Bohemians

 



Bohemians sledovali volbu soupeřů pro play off jen na dálku. O tom, že si je vybrala jako druhé v pořadí Mladá Boleslav, se dozvěděli cestou domů z Otrokovic. A i když se vysněného soupeře nedočkali, zbyl čas i na vtípky.

„Klokani“ volbu vůbec nemohli ovlivnit, a když se dozvěděli, že si je vybrali Billy Boys, nepanovala zrovna dobrá nálada. „Boleslav jsme tak úplně nechtěli. Takové tajné přání byl Chodov, který jsme v letošní sezoně dvakrát porazili. Ale to čekal málokdo,“ říká kapitán Bohemians Adam Růžek. „Tušili jsme, že to bude buď Tatran, nebo Boleslav. Osobně si myslím, že to je pro nás nejnepříjemnější soupeř,“ přidává nejproduktivnější hráč týmu Martin Šimek.

Na vysněný souboj s Chodovem tak museli „klokani“ zapomenout. Ale přesto se vtipkovalo. „Jako druhá nejpřijatelnější varianta se jevil Tatran. Ale asi se báli, teda hlavně Džejkob (trenér Jiří Jakoubek – pozn. aut.),“ usmívá se Adam Růžek v narážce na dlouholeté působení kouče Tatranu v Bohemians.

Ti v této sezoně Mladou Boleslav jednou potrápili a prohráli těsně 4:5. Tehdy ovšem Středočeši ladili formu na finále poháru. Jinak je sportovní forma na straně Billy Boys. „Je to klasika. Necháme na hřišti všechno a porveme se o co nejlepší výsledky. Nemáme co ztratit. Bolka musí, my můžeme,“ ví Adam Růžek.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*