14. 3. 2014 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

RADIM CEPEK má zaplacenou expres licenci! Nasadí Chodov reprezentačního kouče?

 



Florbalisté Chodova hrají o všechno. Na palubovce otrokovických Panthers budou odvracet vyřazení ve čtvrtfinále extraligového play off. A je velmi pravděpodobné, že do hry naskočí i Radim Cepek!

Informace z tábora pražského týmu se neutajila. Už ve čtvrtek proběhly zprávy, že se reprezentační trenér zřejmě pokusí pomoci klubu, se kterým loni postoupil až do Superfinále. V pátek mu pak zástupci Chodova zaplatili expresní licenci. Radim Cepek je členem klubu TJ JM Chodov a 14. března byl dokonce dopsán i na soupisku extraligového týmu.

Radim Cepek a jeho expres licence

Radim Cepek a jeho expres licence

Chodov se potýká v letošním play off s velkými problémy. Mimo hru jsou kvůli zranění Tomáš Sýkora, Petr Pražák i gólman Jan Barák. Ve formaci s Matějem Jendrišákem se vystřídalo nespočet útočníků.

Cepek přitom loni v O2 areně po prohraném Superfinále oznámil, že to byl jeho poslední zápas kariéry. Po necelém roce se ale zřejmě minimálně na jeden zápas vrátí.

Radim Cepek na extraligové soupisce

Radim Cepek na extraligové soupisce

Vztah Radima Cepka k Chodovu se přitom musel kvůli angažmá u reprezentačního výběru mužů změnit. Zástupci ČFbU prezentovali, že Cepek byl upřednostněn před ostatními kandidáty proto, že je ochoten se vzdát oddílových povinností.

Mnohonásobný reprezentant pak opravdu odstoupil z funkce trenéra A-týmu, po pár dnech se ale stal šéftrenérem celého klubu. „Kdyby nastoupil do zápasu, považoval bych to za porušení našich dohod,“ řekl serveru florbal.cz Tomáš Vaculík, který působí jako předseda Komise reprezentace ČFbU.

Johan von der Pahlen

Johan von der Pahlen

Na informaci zareagoval i švédský internacionál Johan von der Pahlen, který dlouhá léta působil ve střešovickém Tatranu a v současnosti bojuje ve Švýcarsku s týmem Zug United o postup do elitní ligy. „Nebylo by jednodušší, kdyby Cepek řekl Otrokovicím, že pokud vyhrajou, nikdy nebudou hrát za národní tým?“ rýpl si.

Šesté čtvrtfinále Otrokovice – Chodov začne v hale na Štěrkovišti ve 20 hodin.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*