27. 3. 2014 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Panteři přestali kousat. Tatran je zničil osmi góly

 



Otrokovičtí Panthers byli ve druhém semifinále pro Střešovice snadnou kořiští. Tatran od začátku na hřišti dominoval a tentokráte si s nepříjemnou osobní obranou soupeře poradil s bravurou. Pražané nakonec nastříleli do sítě Radovana Michajloviče osm branek a do Otrokovic tak pojedou za velmi příznivého stavu 2:0 na zápasy.

K vítězství nakročili domácí už v úvodní třetině. Podhráský skvěle naservíroval míček Marku Vávrovi, který ho ze vzduchu usměrnil pod břevno. Skóre do první přestávky ještě navýšil po další pohledné kombinace Tomáš Vávra.

CER_5413

Marek Vávra byl na hřišti hodně vidět.

CELÁ GALERIE ZDE

Střešovičtí ve druhé třetině pokračovali v profesorské hře. Efektivně se tlačili do útoku a všechny útočné výpady Otrokovic se snažil zlikvidovat gólman Tomáš Kafka. Nakonec za svá záda pustil pouze pokus Petra Graclíka. Jenže to už domácí vedli 4:0 a o vítězi tak bylo předčasně rozhodnuto.

Panthers už se na větší odpor nezmohli. Tatran ve třetí třetině navyšoval svůj náskok, nakonec nastřílel do otrokovické brány osm gólů a může se radovat ze druhého vítězství v sérii. Dvěma góly se na něm podíleli Marek Vávra a Jakub Gruber.

Třetí semifinále se uskuteční v sobotu v Otrokovicích.

TATRAN – OTROKOVICE 8:1
Stav série: 2:0

CER_6207

CER_5678

CER_5518

CER_5408


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • fousek napsal:

    zápas jsem viděl díky televiznímu přenosu a kdo jej viděl, tak musel vidět především to, že otrokovice vůbec nebyli ve své kůži a že je patrně velmi poznamenalo to, že shodou okolností museli sehrát dva zápasy během týdne a navíc s jednodenní přestávkou…a to si myslím je hlavní důvod jejich výkonu ve čtvrtek, amatérské podmínky, délka cestování, povinnosti pracovní či studijní na hráče dolehly plnou váhou a odrazily se na kvalitě jejich výkonu

Napsat komentář

*