29. 5. 2014 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Rytych chtěl původně do ciziny, ale nebráníme mu, říká šéf Bohemians Musil

 



Bohemians byli pro Davida Rytycha jen přestupní stanicí. Restart mu ale po nepovedeném švédském angažmá vyšel, osobitý gólman se dokonce díky výkonům v extralize vrátil do národního týmu. Prezident klubu Martin Musil přiznává, že se dalo čekat, že v zelenobílých barvách dlouho nevydrží.

V domácí soutěži byl David Rytych druhým nejvytěžovanějším gólmanem a i díky němu uhráli Bohemians play off. „I když ta sezona pro obě strany dopadla relativně úspěšně, tak ani pro jednu stranu nebylo prioritou smlouvu prodloužit,“ říká prezident Bohemians Martin Musil. Rytych ale v první sezoně při návratu do Čech nebyl profesionálem, měl však nastavené určité podmínky.

Klokani Rytychovi pomohli, i když plány nakonec dopadly jinak. „Jedním z jeho požadavků bylo, abychom mu nebránili jít do ciziny. Nakonec se ale rozhodl jít do Mladé Boleslavi,“ říká Musil.

I když přestupní období začne až 1. července, přestup reprezentačního gólmana do Billy Boys je takřka jistý: „Jednání ještě nezačalo, ale myslím, že se určitě domluvíme.“


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*