11. 12. 2010 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Fanoušci si finský šampionát užívají naplno

 



Čeští reprezentanti mají na osmém světovém šampionátu obrovskou podporu svých fanoušků. Ti přijeli na poslední dva dny mistrovství a atmosféru v Hartwall Areně si vyloženě užívají. Ostatně jako celý svůj výlet, který odstartoval už v Praze.

„Výprava je perfektní. Je o nás báječně postaráno. O atmosféře v kotli ani nemluvím. Fandili jsem klukům celých 60 minut, i když se jim v poslední části tolik nedařilo,“ zaburácel obrovský český srdcař ze Slavičína Petr Zemčík.

MS FINSKO HELSINKY ODLET FANOUSKU Z PRAHY

Odlet fanoušků z pražského letiště

Jenže moc nechybělo a čeští fanoušci neměli během posledních dvou dnů v boji o medaile komu fandit. „Zápas s Estonskem byl hrozný. Jak co se týče hry, tak i co se týče faktu, že bychom přijeli a neměli možnost český tým podpořit. Naštěstí jsem to ustál a doma to žádný nábytek neodnesl,“ smál se jeden z českých příznivců.

MS FINSKO HELSINKI LETECKY SPECIAL FANOUSKU

Speciál plný českých fanoušků

Dnes česká svěřence Tomáše Trnavského zápas o bronz. Postaví se Švýcarům, kteří včera potrápili Švédy. „Bude to těžké. Jestli se nám podaří pokračovat v tempu z první třetiny proti Finsku, šanci na medaili máme,“ uzavřel Zemčík.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*