Hlavní aktér nedělního neflorbalového incidentu Martin Čépe pro server florbal.cz vysvětlil okolnosti svého počínání. Po jeho napadení Lukáše Brychcy byl zápas, který přenášel sportovní kanál ČT4 Sport, na několik minut přerušen. Petr Novotný poté dostal za incident s ním červenou kartu.
22. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Šel jsem si pro klíče od auta, říká drsný sponzor

 



„Nemyslím, že to bylo napsáno pravdivě. Ano, došlo k fyzickému kontaktu, Lukáše Brychcu jsem ale neudeřil, neinzultoval. Byl jsem jím slovně vyprovokován, měl hodně ostrý slovník a pouštěl se do hodnocení mého vzhledu,“ říká Martin Čépe.

Jak je ale možné, že se divák dostane až do prostor trestné lavice nebo hráčských střídaček?

„Sedávám v té části improvizované tribuny pravidelně. Jsem tam s členy realizačního týmu Vítkovic. Byl tam se mnou i Ota Sklenovský, který Milana Tomašíka ošetřoval přímo na hřišti. Pak za mnou přišel pan Sedlák a řekl mi, ať odvezu Milana do nemocnice. Zvedl jsem se z tribuny a šel jsem dolů ke stolku časoměřičů pro klíče od auta,“ říká vítkovický sponzor. Pak už podle něj bylo k potrestanému Brychcovi blízko.

Vítkovice zřejmě čeká disciplinární řízení za selhání pořadatelské služby a možná velký peněžitý trest. „Já ho zaplatím. Beru to na svou hlavu, byl to můj zkrat a já také ponesu následky, Vítkovice za to vůbec nemůžou,“ říká Čépe.

S mladoboleslavským Brychcou už si to prý i bez emocí v pondělí vyříkali. „Dneska jsme se spolu bavili. Tekly tam nervy. I Brychca bral, že to bylo oboustranné. Potvrdil mi to, že nemá žádné zranění,“ říká jednatel firmy WooW.

K červené kartě Petra Novotného se vyjadřovat nechtěl. „Víte, já už tam ani nebyl, odvedli mně pryč, já ani nevěděl, že ji dostal. A pokud to budu komentovat, tak by to asi nebylo objektivní. Každopádně jeho zákrok na Tomašíka po vyloučení volal,“ dodal Martin Čépe.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*