První ročník turnaje South Bohemian Regent Cup v Jindřichově Hradci skončil výhrou střešovického Tatranu. Ten nepoznal v turnaji hořkost porážky a v repríze extraligového finále porazil Vítkovice v samostatných nájezdech.
20. 7. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Folk, rallye a extraligový florbal

 



Folkový festival, automobilová rallye a špičkový florbal. To všechno o víkendu nabízel Jindřichův Hradec, kam se sjelo na šestnáct florbalových týmů. A bylo se na co dívat. Hned šest týmů ze startovního pole patří mezi extraligovou špičku.

Od pátku do neděle tak mezi sebou zápolily jak extraligové, tak i prvoligové a druholigové kluby. Semifinále pak už bylo výhradně extraligovou záležitostí. Do očekávaného finále se nakonec dostaly celky Tatranu a Vítkovic. Vrchol víkendu nakonec došel až k samostatným nájezdům, které střešovický celek zvládnul lépe, než ostravští florbalisté.

„Byl to skvělý turnaj. Na to, že šlo o první ročník se zde sešly dobré týmy, které si zpestřily letní přípravu. Navíc zázemí a organizace, to prostě nemělo chybu,“ hlásil kapitán Tatranu Milan Fridrich.

Podobně to viděl i kapitán druhého finalisty. „Doufám, že se do Jindřichova Hradce příští rok vrátíme. Všechno klapalo jak má a bylo fajn vidět, jak to měli báječně organizačně zvládnuté. Navíc je příjemné potkat se a popovídat si s ostatními týmy někdy mimo sezonu,“ dodal Petr Kološ.

Pořadí týmů na prvních místech:

1. Tatran Střešovice
2. 1. SC WOOW Vítkovice
3. FBC Bix Ostrava
4. x3m team SSK Future

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*