Ivan Ponomarev. Foto: Facebook FBC Česká Lípa Ivan Ponomarev. Foto: Facebook FBC Česká Lípa
11. 9. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Posila na poslední chvíli: Za Bohemians bude chytat ruský gólman

 



Ruský brankář Ivan Ponomarev mění své působiště. Po třech letech opouští Českou Lípu a odchází na hostování do pražských Bohemians. Zelenobílí tak zvýšili konkurenci v brankovišti. Vedle ruského reprezentanta mají ještě mladíky Jana Cimbálka a Tomáše Hyršla.

Ponomarev bude u „klokanů“ hostovat do konce roku 2015. „Řekl bych, že jsem si uvědomil, že potřebuji změnu. Nějakou novou výzvu. Také si myslím, že by kluci tomu florbalu měli začít dávat víc,” vysvětluje Ponomarev otevřeně důvody svého odchodu.

Podle smlouvy bude Ponomarev patřit Bohemians až od 20. září, o den dříve ještě může nastoupit v dresu České Lípy v domácím prvoligovém utkání proti Svitavám. Klub i fanoušci chystají s brankářem rozloučení.

Jestli se jedná o loučení napořád, je otázkou budoucnosti. I nyní bude Ponomarev jednou týdně dojíždět do České Lípy na trénink a není vyloučeno ani jeho další angažmá u Severočechů.

A jaké má Ponomarev vyhlídky v novém týmu? „Budu v Bohemians bojovat o sestavu, konkurence je vysoká. Primárním cílem bude určitě play off, pak se uvidí,” dodává na závěr.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*