Milan Tomašík Milan Tomašík
30. 1. 2016 Švédsko (14) KOMENTÁŘŮ

Milan Tomašík se vrací do Superligy! Zahraje si za Linköping

 



Milan Tomašík se po půlroce stráveném ve druhé švédské lize zase vrací mezi elitu. Novým působištěm centra české florbalové reprezentace se stává Linköping, kde působí i Matěj Jendrišák.

Linköping oznámil přestup na svých internetových stránkách v sobotu, tedy jen dva dny před koncem přestupního období.

Tomašík působí ve Švédsku od roku 2011 a čtyři sezony strávil v Dalenu. V létě ale změnil působiště a zkusil angažmá v druholigovém Visby. To mělo ambice rovnou postoupit do Superligy, nicméně několik kol před koncem základní části ještě nemá jisté ani play off. Tomašík navíc začal hrát v obraně.

Nyní se situace mění. Zase by měl hrát o příčky nejvyšší, Linköping má totiž po loňské účasti ve finále opět našlápnuto do bojů play off.

„Jsme nesmírně potěšeni, že Milan přichází do Linköpingu a děkujeme Visby za dobrou spolupráci. Milan je velmi zkušený hráč, který hrál dvakrát finále ligy a má na svém kontě spoustu mezinárodních zápasů. Měli jsme trochu starosti se složením týmu a to je i důvod, proč nyní zkoušíme posílit,“ sdělil sportovní ředitel Linköpingu Johan Fredriksson.

Tomašíka ještě před prvním startem za Linköping čeká start za národní tým v kvalifikaci mistrovství světa. K Linköpingu by se měl připojit 8. února a premiéru v novém dresu si pravděpodobně odbude proti Karlstadu.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

  • Honza napsal:

    Tak on nehraje v all svenskan a jde do linkopingu??

  • Jarda Mrkvička napsal:

    Škoda, že takovou nabídku nedostal Kozák, ten by jim to tam ukázal.

  • Honza napsal:

    To je jak kdy by nehral v hrabove

  • Laco Deczi napsal:

    Já myslel, že Kozák nemůže hrát.

  • Ivo Rittig napsal:

    U nás v Monaku bysme tak univerzálního forvarda jakým je Kozák jistě upotřebili. Nemáte na něj někdo kontakt?

    P.S. peníze nejsou problém

    • Pája Cestovatel Bém napsal:

      Kontakt na Kozáka ti, Ivčo, klidně dohodim, ale momentálně to není možné, pro Kozimirův bezedný fyzický fond jsem si ho najal jako šerpu, na jaře se totiž chystám znovu pokořit K2.
      Snad ti to nezkříží plány, kdyby ano,tak písni, vždyť my dva jsme se vždycky uměli dohodnout.

      • Žížala napsal:

        Hele ale Kozák už maká pro šéfa

        • Tonda napsal:

          Zavolám Liborovi a domuvíme se, s Pavlem problém nebude. Ještě má u mě menší dloužek, však Vy víte za co. Ondrovi dohodíme to Monako. Ale teď si kafe!

          • Rudej Míla napsal:

            Ondra mi byl nosit nejaky tašky ve švajcu. Zároveň to ale kategoricky odmítám.

            Slo o sotek.

  • Pavel Paska napsal:

    Hele kluci sorry, ale tohle asi neklapne. Ondra totiž patří do mojí hráčské stáje a nikdo z vás za mnou zatim s konkretní nabídkou neprisel.
    Navíc co nevidět končí Milošovi na Hradě volební období a s Ondrou zcela seriozně zvažujeme kandidaturu. Tudíž nemůžeme riskovat nějaký dobrodružství v Monaku s provařenýma lidma (soráč Ivoši)

    • Marek Dalík napsal:

      Hele Pavle, slyšel jsem že Kozič zvládá i právničinu, je to pravda? Potřeboval bych s ním něco konzultovat, dneska u soudu totiž pravda a láska prohrála a já už zkusil všechno. Z tohodle průseru už mě může dostat jen on!

      P.S. Spěchá!

    • Ransdorf ze záhrobí napsal:

      Já sem zase slyšel zvěsti, že Ondra se vydal na poutní místo s názvem Waterford a hodlá zde zakládat florbalové mužstvo. Snad se mu zadaří.

      P.S.: Kdo to je ten Milan Tomaščík?

  • Komentáře napsal:

    Ubožáci…co si léčíte za mindráky

    • Jirka Bareš napsal:

      píšou tady sice blbosti, ale nebral bych to tak vážně, dyť je to evidentně jenom sranda, ať si každej píše co chce, včetně volovin;-)

Napsat komentář

*