David Šimek před Tomášem Chroustem. Foto: FbŠ Bohemians David Šimek před Tomášem Chroustem. Foto: FbŠ Bohemians
20. 12. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemians opět obrali Boleslav o body, tentokráte však favorit vyhrál

 



I druhý letošní zápas mezi Bohemkou a Mladou Boleslaví skončil v základní hrací době remízou. Zatímco v Boleslavi si bonusový bod vzali „klokani“, na Podvinném mlýně po nájezdech zvítězila parta trenéra Jana Pazdery. Dopolední zápas sledovalo přes 1100 školáků.

Bohemka je v letošní sezoně jediným týmem superligy, který dokázal Boleslav obrat o body. A povedlo se jí to dokonce v obou vzájemných zápasech. Tentokrát se však z vítězství radují Středočeši, kteří pro sebe druhý bod uzmuli v samostatných nájezdech.

Úvod zápasu patřil lídrovi tabulky. Už ve druhé minutě se prosadil Gruber a poslal hosty do vedení. V závěru třetiny srovnal za domácí Kisugite. Technologové v prostředním dějství opět odskočili zásluhou Krajcigra, ale „klokani“ dokázali skóre ještě do přestávky otočit.

A když se ve 44. minutě prosadil Šárka, museli Středočeši dohánět dokonce dvougólové manko. To se jim nakonec podařilo a zápas tak za stavu 5:5 dospěl až do prodloužení. V něm přes tisíc diváků gól nevidělo a rozhodnutí padlo až v nájezdech.

Za domácí se trefili Šárka a Kisugite, za hosty dvakrát Curney a jednou Jelínek. Boleslav proto zvítězila 6:5 v prodloužení a Superligu vede už o deset bodů před druhým Chodovem, který má jeden zápas k dobru. Bohemians se nacházejí na osmé příčce.

Předehrávka 15. kola Tipsport superligy:

FbŠ Bohemians – Florbal Mladá Boleslav 5:6 (1:1, 2:1, 2:3)
Branky: 17. Kisugite (Šárka), 28. Kieler (M. Šimek), 33. Růžek (Kindl), 44. Šárka (Bagin), 48. Šárka (Kuncman) – 2. Gruber (Kološ), 27. Krajcigr (Curney), 45. Natov (Curney), 48. Pluhař (Jelínek), 57. Gruber (Pluhař), rozh. náj. Curney. Rozhodčí: Valenta, Žďárský. Vyloučení: 1:2. Bez využití. Diváci: 1153.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*