10. 10. 2013 Zahraničí (1) KOMENTÁŘŮ

Dóžova premiéra vítězná nebyla, Pixbo nestačilo na Storvretu

 



V předehrávce 4. kola zavítalo Pixbo Wallenstam na horkou půdu Storvrety a Patrik Dóža by u toho! Ne jako náhradník, ale jako hráč bojující přímo na hrací ploše!

Konečně dočkal! Patrik Dóža dnes poprvé zasáhl do bojů o ligové body v nejlepší florbalové lize světa. Premiéra však měla hořkou příchuť, neboť Pixbo podlehlo v předehrávce 4. kola Storvretě 7:3. Hosté tak nedokázali vyhrát již ve třetím zápase v řadě, navíc v těchto zápasech vstřelili dohromady jen 9 branek. Naopak Storvreta se po této výhře dostala na průběžné první místo tabulky.

Patrik Dóža ve skórování Sundstedtovi nezabránil

Patrik Dóža ve skórování Sundstedtovi nezabránil

Od první třetiny měla Storvreta utkání v podstatě po kontrolou. Po čtyřiceti minutách vedli domácí již 4:0 a soupeře přehrávali. Hosté dlouho nemohli najít recept na Viktora Klinstena ve svatyni domácích. Jeho kouzlo odčaroval až na začátku třetí třetiny Patrik Malmström. Storvreta však během necelých dvou minut vstřelila dvě branky a bylo po zápase. Pixbo sice ještě zásluhou Malmströma a Östholma snížilo, ale rozdělení bodů to neovlivnilo.

Utkání pro televizi TV4 Sport zhodnotil střelec třetí branky poraženého celku Martin Östholm: „Neměli jsme takový hlad po výhře jako domácí a to se v takových zápasech nesmí stávat.“

 

Storvreta IBK – Pixbo Wallenstam IBK 7:3 (2:0, 2:0, 3:3)

18. Holtz, 20. M.Samuelsson, 30. M.Samuelsson), 38. Sundstedt, 44. Stenberg, 46. Drews), 50. Sundstedt – 44. Malmström, 52. Malmström, 52. Östholm

Střely na branku: 16-15 (5-2, 7-4, 4-9)
Diváci: 1563


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*