16. 12. 2010 Superliga (4) KOMENTÁŘŮ

Michal Jedlička definitivně přestupuje do Bohemians

 



Jestli jste se těšili návrat fantoma play off do dresu střešovického Tatranu, budete zklamáni. Michal Jedlička se rozhodl k přestupu do Bohemians. Letošní sezonu tak dohraje v zelenobílém dresu, kde s florbalem začínal. A dnes večer by s největší pravděpodobností neměl chybět v Brně na zápase s Bulldogs.
Jedlička si odchod do Bohemians vyžádal už na začátku letošní sezony. Kluby se ale dohodly jen na hostování do konce listopadu. Pak se měl svérázný střelec vrátit do Tatranu a bojovat o místo v sestavě pro druhou půlku soutěžního ročníku. Trenér Zahalka se ale jeho návratu nedočkal, Jedlička i nadále trénoval s Bohemians a dal najevo, že chce zůstat v zelenobílém dresu.

„Nakonec se s námi do přípravy nezapojil, ale byli jsme v kontaktu. Bylo to pro něj těžké rozhodování. Když už s Bohemkou sezonu začal, chtěl to s nimi i dotáhnout do konce. V první polovině sezony nám nechyběl, a pokud nebudou zranění, tak nám snad chybět nebude,“ říká trenér Tatranu Jan Zahalka.

„Michal se už loňské sezoně potýkal se ztrátou formy, ale pak stejně dával rozhodující góly. Na lavičce byl tahounem a nikdy to nevzdával, to byla jeho devíza,“ dodává Zahalka. „Je to pro mě trošku překvapení, ale je to jeho rozhodnutí. Uvidíme, co bude příští rok, to jsme nechali otevřené, i když je fakt, že tentokrát se jedná o přestup,“ dodal Zahalka.

Bohemians tak s definitivou získávají velkou oporu. V jedenácti podzimních zápasech zaujal Jedlička v zelenobílém dresu pozici lídra. Dal sedm gólů a na dalších šest nahrál a vede kanadské bodování týmu.

„To, že se Michal nezapojil po skončení hostování do přípravy v Tatranu, asi i jednání o přestupu urychlilo. Je to téměř dotažené do konce. Ještě je nutné vyřešit detaily ohledně evidenčního dodatku. Dohodli jsme se na přestupu a už jsme převedli i přestupní částku 60 tisíc korun,“ říká šéf Bohemians Martin Musil. „Jsme rádi, že to tak dopadlo. Myslím, že možná v první půli sezony hrál tak trochu i pod stresem, co bude. A věřím, že se nyní dostane do své obvyklé formy,“ dodal.

Bohemians hostují večer na hřišti Bulldogs Brno, zápas začne ve 20 hodin. A Michal Jedlička by podle všeho neměl v zelenobílém dresu chybět.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Serminator napsal:

    Moc tomu teda nerozumim. Prestal loni davat dulezite goly? Myslim ze kazdy kdo sledoval v tv finale, tak videl kdo „kaucuje“ tatran. Konkretne ted myslim ten dulezitej volnej uder kde Zahalka vubec nic nerekl a Bedla si to cely osefoval. Myslim ze spousta hracu by chtela mit tak spatnou formu a tak spatny cuch na dulezite goly jako Bedla

  • jaja napsal:

    Jo, Bedla je borec, má u ostatních respekt a moc mu přeji, ať se mu v Bohemce daří

  • bedla napsal:

    je trotl a neumi hrat. Kdyz byl v narodaku, jenom kazil. Stacilo mi videt jeho jedine utkani (Cesko – Svycarsko, Turnaj 4 zemi, 2007, Brno) a zjistil jsem, ze tenhle hrac nema ani druholigovou uroven. Od te doby jsem nad nim zlomil hul.

Napsat komentář

*