3. 2. 2013 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Napodruhé přišla prohra. Švýcaři porazili Česko 6:4

 



Mužská florbalová reprezentace má za sebou druhý zápas pod vedením Radima Cepka. Tentokrát ale podlehla Švýcarsku 4:6. Češi přitom v zápase dlouhou dobu vedli o dva góly.

Radim Cepek trochu obměnil sestavu a do branky postavil Jana Baráka. Po první třetině se ale zdálo, že Češi jsou nadále v pohodě a stejně jako v sobotním duelu budou tahat za delší konec.

Dva slepené góly noviců Veltšmída a Mikeše dostaly český celek do vedení a Švýcary dostalo do hry až vyloučení Curneyho. První hru v oslabení ale Češi ustáli.

Švýcaři nicméně ve druhém dějství zapnuli a tlakem si vynutili vyrovnání. A i když Tomašík ještě jednou dostal český celek do vedení, na konci třetiny si vzal slovo švýcarský kapitán Emanuel Antener a srovnal na 3:3.

Domácí tým byl ve větší pohodě i v závěrečné třetině a dalšímu gólu do české sítě pomohla i vyloučení. Druhé oslabení Češi ustáli, při třetím už ale inkasovali po souhře nejnebezpečnější švýcarské dvojice Antener – Engel.

Tomáš Sladký sice po 18 sekundách opět srovnal, poslední slovo ale měli Švýcaři.

Definitivně je dostal do vedení 112 sekund před koncem Pascal Helfenstein a vítězství 6:4 pečetil do prázdné brány Lukas Meister.

Češi měli na dosah ve Švýcarsku i druhé vítězství. Ve druhém zápase jim ale utekla druhá půle zápasu a po šesti inkasovaných gólech tentokrát podlehli.

Švýcarsko – Česká republika 6:4 (0:2, 3:1, 3:1)
Branky: 25. Meister (Antener), 31. Braillard (Garnier), 40. Antener (Maurer), 54. Engel (Antener), 59. Helfenstein (Riedi), 60. Meister (Maurer) – 8. Veltšmíd (L. Hrubý), 9. Mikeš (Dóža), 35. Tomašík (Křenek), 54. Sladký. Rozhodčí: Fordell, Vuola. Vyloučení: 0:3. Využití: 1:0. Diváci: 510. Hráno v Yverdonu.

Sestavy:
Švýcarsko:
Meier – Bolliger, Graf, Helfenstein, Garnier, Berry, Ladner, Flühmann – Antener, Meister, Maurer – Engel, Braillard, Thierstein – M-O Gerber. Laely, Riedi – Friolet, Cavelti. Trenér: Petteri Nykky.
ČR: Barák – P. Suchánek, Křenek, Tomašík, Sladký, Tokoš – Sýkora, Marvánek, Ondrušek, Mikeš, Dóža – M. Podhráský, Garčar, Curney, Veltšmíd, L. Hrubý – Natov, M. Vávra. Trenér: Radim Cepek.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Bruce napsal:

    S ohledem na to, kdo za obě repre hrál je to pro nás drtivá porážka. Co až na nás pošlou Švýcaři plnou sílu i s Hofbauery a dalšími?

    • David napsal:

      Jak dlouho u repre Cepek je ? Do MS času dost

      • wilik napsal:

        Tak nas vyber tam taky nebyl v plnejch. Jde hlavne o zkouseni a závedeni nove koncepce. Stejne tak i hracu. Meritkem bude az vykonnost na ms i v CELEM repre cyklu..

  • :) napsal:

    Domaci tym rozhodne nebyl ve vetsi pohode.Kluci hrali misty i o tridu lip nez Svycari, jen diky par individualnim chybam to dopadlo takhle…..

Napsat komentář

*