Radost po brance Boleslavi. Foto: Český florbal
13. 12. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Další školní zápas: Boleslav porazila v dopolední dohrávce Bohemians

 



Přes 1300 školáků sledovalo v hale na Podvinném mlýně superligové utkání Bohemians s Boleslaví. Favorizovaní Středočeši rozhodli o své výhře až v závěrečné desetiminutovce. Rekordman Curney nasbíral tři body a v historickém bodování superligy se posunul do čela!

Bohemians dlouho drželi s favoritem krok. V 17. minutě šli dokonce do vedení a až do třetí části nepustili svého soupeře do více než jednobrankového náskoku.

Jenže závěr Středočechům vyšel dokonale. V 53. minutě obstaral vítězný gól Jiří Curney a zbytek zápasu už si Boleslav zkušeně pohlídala. Vítězství hostů zpečetily ještě dva góly do prázdné branky.

Curney si v utkání připsal, stejně jako domácí David Šimek, jeden gól a dvě asistence a v historické tabulce bodování základní části předskočil Petra Skácela. O rekordu boleslavského tahouna si můžete více přečíst zde.

FbŠ Bohemians – Florbal Mladá Boleslav 5:8 (2:3, 3:2, 0:3)

Branky: 11. Cabejšek (Čihák), 17. Krebner (D. Šimek), 26. Šárka (D. Šimek), 34. D. Šimek (Krebner), 37. Šárka (Cabejšek) – 3. Kološ (Curney), 18. Tad. Chroust (Curney), 20. Novotný (Natov), 28. Natov, 35. Gruber (Pluhař), 53. Curney (TS), 58. Tom. Chroust, 59. Tomašík (Tom. Chroust). Rozhodčí: Gavlas, Mikula. Vyloučení: 1:3. Využití: 1:1. Diváci: 1348.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*