17. 4. 2011 Superliga (7) KOMENTÁŘŮ

Věčně stříbrný Ostřanský: Teď by to klukům mohlo vyjít

 



Martin Ostřanský strávil v ostravském FBC čtyři stříbrné roky, a i když se mu nikdy nepodařilo extraligu vyhrát, na halu v Přívozu se vrací rád. Z VIP balkónu sledoval v sobotu i třetí finále extraligy a po vítězství svého bývalého klubu se radoval. Hráč Alligator Malans navíc věří, že Ostrava konečně letos získá titul.

„Tohle FBC jsem v podstatě viděl vůbec poprvé. Je to mladý tým a zkušení tam jsou akorát Pavel Machala a Petr Skácel. Ale to vůbec nevadí, líbí se mi. Nebojí se, hrají nekomplikovaný florbal a je vidět, že je to baví,“ říká český reprezentant.

Tehdejší ostravské FBC, které mělo minimálně dvakrát velmi blízko titulu, bylo Ostřanského slov úplně jiné. „Tehdy to tady bylo nabité reprezentanty, dávali jsme skoro každému desítku. No a pak se na nás přichystal Tatran s Kafkou v bráně,“ říká čtyřikrát stříbrný florbalista.

„Je to ale těžko srovnatelné, Tatran byl tehdy taky našlapaný a myslím, že rivalita byla větší. My to do konce nedotáhli, ale letos FBC nemá co ztratit a věřím mu,“ říká Martin Ostřanský.

Kdyby bezejmenný tým dokázal dotáhnout svoji cestu až do konce, rozhodně by to Ostřanskému nevadilo: „Mně to samozřejmě bylo líto dřív. Ale tihle kluci by si podle toho, co předvádějí, titul zasloužili. Přeju jim to, mám tam kamarády a budu rád, když to vyhrají.“

Vsetínský odchovanec na svůj první titul i nadále čeká. Ale boj o primát zdaleka nevzdal. „Letos jsem byl zase druhý s Aligátory. Ale snad budu mít ještě taky šanci. Následující dva roky mám smlouvu v Malans a chci si zahrát ještě finále v Česku. A možná třeba to superfinále. Ale před vyprodanou halou,“ sní Martin Ostřanský.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • chybicka napsal:

    „Letos jsem byl zase druhý z Aligátory. Z… S!

    • Jura napsal:

      Příteli.
      Je od tebe hezké že ses zaměřil na pravopis, tak poslyš.
      Předložky s a z se v písmu rozlišují podle toho, s kterým pádem se ve větě pojí.
      Se 7. pádem (kým, čím) se pojí předložka s (se). Např. s bratrem, s Aligátory, se všemi.
      S 2. pádem (koho, čeho) se pojí předložka z (ze). Např. z talíře, ze židle, z neznalosti.
      Buď zdráv.

  • Maxiček napsal:

    to mně po… ani videonline, natož ct 4 sport 🙁

    • Audit napsal:

      A proč né. Když prodáš za 500,-kč práva na vysílání ČT. Tak ta ztráta diváků pro ČT za ty peníze stojí. Příště bych si přál, aby je ČT zařízla na to jejich superfinále na jeden zápas, snad by konečně ten slavný svaz procitl. Záznam si můžete klidně vysílát ve 2:00 ráno – na to Vám …..

  • floyd66 napsal:

    Jura já tě mylujy !!!!!!. Sakra ten ypsilon bude asi špatně ?

    • Jura napsal:

      Oba 🙂
      Ale víš co mě štve? Že jsou komentáře mnohdy plné nadávek, zbytečných urážek a přitom pisatel není schopen napsat správně jedinou větu. Jestli sem píší jen příznivci florbalu je to smutná vizitka.
      Ať ti vyhraje FBC. Jestli jsem pochopil správně, jsi jejich.

Napsat komentář

*